Skip to main content
Pijnstillers voor volwassenen

Pijnstillers voor volwassenen

Bonkende hoofdpijn, gewrichtspijn, buikpijn tijdens de menstruatie – er bestaan verschillende vormen van pijn. Meer dan tweederde van de volwassenen neemt daarom elk jaar minstens één pijnstiller. Het is dan ook belangrijk om de juiste pijnstiller te kiezen.

PERDOLAN® zorgt voor een goede symptomatische behandeling van de pijn. Het PERDOLAN® gamma voor volwassen heeft twee soorten pijnstillers: pijnstillers op basis van paracetamol en pijnstillers op basis van ibuprofen.

Pijnstillers op basis van paracetamol

PERDOLAN® voor volwassenen op basis van paracetamol kan helpen om milde tot matige pijn en koorts te verlichten. PERDOLAN® Compositum bevat een combinatie van paracetamol, acetylsalicylzuur en caffeine voor een effectieve pijnbestrijding. Deze pijnstiller werkt met name goed bij hoofdpijn en sommige vormen van migraine.

Pijnstillers op basis van ibuprofen

PERDOPHEN®  voor volwassen bevat een combinatie van de effectieve ibuprofen en lysinaat , dat de werking versnelt. Hierdoor wordt ibuprofen al vanaf 10 minuten na inname door het lichaam opgenomen, voor een snelle verlichting van hoofdpijn.

PERDOFEMINA® is de goede keuze voor de behandeling van menstruatiepijn.Ook deze pijnstillers bevatten de effectieve combinatie van ibuprofen en de werkingsversneller lysinaat.